KRIK konfirmant

Her kan du lese om hva det vil si å være KRIK-konfirmant og du finner mye info om KonfActionleiren.

Har du lyst til å være KRIK-konfirmant?

KRIK (Kristen Idrettkontakt) arrangerer leir i Bø i Telemark fra 21.-25. juni 2019. I løpet av disse dagene kan du gjøre unna ca. halvparten av konfirmanttiden din! Leiren heter KonfACTION 2019, og samler konfirmanter fra hele landet, på tvers av kirkesamfunn. Det er mange aktiviteter å velge mellom, på ulike ferdighetsnivåer. Dyktige og inspirerende instruktører leder aktivitetene. Leiren inkluderer også minst to turer i Sommarland i Bø, for deg som har lyst til det!

Dagene starter og slutter med samlinger, hvor gode kristne verdier formidles. Dette er en viktig del av denne leiren. Her kommer et foreløpig program:

15.00-18.00 Registrering
20.00 Åpningsmøte
23.00 Ro

Lørdag – mandag
08.00 Vekking
09.00 Morgenmøte
10.00-14.00 Aktiviteter
13.30 – 15.00 Middag
15.00 – 17.00/19.00 Sommarland
19.30 Kveldsmøte
21.00 KRIK–torg
23.00 Ro

09.00 – 10.00 Avslutningsmøte
10.00 Hjemreise

Vi bor på Bø camping, i telt som du/dere har med selv. Prisen for leiren inkluderer 3 middager. Leiren koster kr 2 500,- for medlem i KRIK (medl.avgift kr 100 kommer i tillegg på egen giro i posten) og kr 2 800,- for ikke-medlem. NB: med forbehold om prisjustering for leiren 2019. Det innebærer ingen forpliktelser i å være KRIK-medlem (du får blant annet et medlemsblad i posten og rabatter på ting i KRIK butikken). Leiravgiften dekker:

Overnatting
badeland i tre dager
aktiviteter og idrettsinstruksjon
middag
transport til og fra aktiviteter
møter
miljøtorg

I tillegg kommer reisen tur/retur Bø. Vi reiser samlet fra Mjøndalen kirke i buss. Det koster kr 650,- pr. person for bussen (prisendringer kan forekomme). For den summen får ungdommene også frokost, kveldsmat og mulighet til å smøre en matpakke mens vi er på leiren. Vi handler inn mat.

Liker du å være i fysisk aktivitet, oppleve spennende ting, samt å få en fin start på konfirmanttida, er KonfACTION 2019 absolutt noe for deg!

Det er viktig at du melder deg som KRIK-konfirmant innen tirsdag 5. mars (under fanen "påmelding" på vår hjemmeside). Etter denne datoen sender vi deg en egen påmelding til selve leiren. Jo fortere du melder deg på til selve lerien desto større mulighet har du til å komme med på den aktiviteten du ønsker.

Vi regner med at de fleste vil bli medlem i KRIK og få leiren 200 kr billigere. Du må betale kr 650 til kontonr. 2220.18.16452 innen 1. mars 2019 og resterende beløp kr 2500 innen 1. mai 2019. NB: Husk å skrive navn på konfirmanten. Giro for medlemsavgiften til KRIK på kr 100 kommer i posten og må betales innen betalingsfristen som står på den. Du må betale innen fristene for å kunne delta på leiren.

Ønsker du ikke å bli KRIK-medlem betaler du kr 650 til samme kontonummer (2220.18.16452) innen 1. mars 2019 og deretter kr 2800 innen 1. mai 2019. Du skal da ikke betale giro som kommer i posten på kr 100 fra KRIK sentralt.

Det er fullt mulig å betale hele beløpet innen 1. mars.

Vi kan ikke garantere at du kommer med, før vi har fått nok voksne ledere og en bekreftelse fra KRIK-kontoret. Det er vanligvis mange som vil være med på denne leiren.

Før vi reiser blir det en samling med foreldre/foresatte og konfirmanter tirsdag 28. mai kl. 18.00. Der vil vi blant annet snakke om opplegget, rammer og regler. Det vil også bli en oppstartsamtale med hver enkelt konfirmant før vi reiser på leir.

Hjemmesiden til KRIK finner du
HER

Filmene fra tidligere konfACTION finner du
HER

Deltagerbrev med pakkeliste til deg som skal være med på årets KRIK-leir finner du HER (2018) Ny kommer for 2019!

Trykk HER for å få en oversikt over de ulike aktivitetene du kan velge mellom. Med forbehold om oppdatering!