Semesterplan NETS konfirmant

Her kan du lese om hva det vil si å være NETS konfirmant.

NETS er en Ten Sing-gruppe og er et fint ungdomsmiljø som hører til Mjøndalen og Nedre Eiker menigheter. NETS opplegget gir deg en flott mulighet til å være med i et rusfritt ungdomsmiljø som er knyttet til kirken. Gruppa har øvelser, konserter, sosiale samvær og turer. I NETS kan du synge i koret, spille i bandet eller være med i tekniker-gruppa. Det er fint om du skriver på påmeldinggskjema hva du ønsker.

De som melder seg på dette alternativet, må være med på 75% av de ukentlige øvelsene i koret (fredag kl. 18-21, av og til når det er sosialkveld så varer det til 22.30), og være med på de "offisielle" oppgavene som koret har. I tillegg deltar du på alle fellessamlingene i løpet av året (ca. 3-4 i semesteret).

Dere som velger dette, må betale totalt 700 kr for å være med i NETS i tillegg til konfirmantavgiften på kr 400. Av disse pengene (kr 700) dekker kr 200,- medlemsskap i KFUK-KFUM og 500 kr går til NETS (det som spises på øvelsene). I tillegg kommer det utgifter til en helgetur på høsten.

Du som er med i NETS kan også dra på
KonfACTION leir, dersom du skulle ønske det!

HER finner du vårens (2020) plan over øvelsene (fredager).