Overnatting i Mjøndalen kirke

LysVåken Lørdag 20.oktober til søndag 21.oktober 2018

Har du lyst til å være med på noe spennende?

Går du på 6.trinn på skolen kan du ta med deg en venn og bli med på overnatting i kirken lørdag 20.til søndag 21.oktober. 2018. Da  arragneres LysVåken i Mjøndalen kirke.

Dette er helgen NRK har sin TV-aksjon og i år går midlene til Kirkens bymisjon som har temaet "Mindre alene sammen!" De arbeider for å skape et varmere samfunn med rom for alle. Vi som menighet ønsker å sette fokus på hva vi som medmennesker kan gjøre for hverandre. Hvordan kan vi bygge inkluderende fellesskap i skolegården, for venner og andre mennesker vi møter? Hva vil det si å være LysVåken for andre? Hva kan vi gjøre? Hva ville Jesus gjort?

Dette kan vi finne svar på sammen. Vi starter lørdag kl. 16.00 og reiser hjem etter kirkekaffen ca kl. 13.00 søndag. Vi skal bli kjent med hverandre, utforske kirka, finne på litt sprell, se film, spise god mat og godis, lage gudstjeneste til dagen etter, og ikke minst sove over i kirkerommet.

Søndag 21.oktober kl 11.00 inviterer vi hele familien, faddere og venner til en LysVåken gudstjeneste.

Vi må vite hvor mange som kommer.

Trykk her for påmelding

Ting du trenger å ha med deg:
- Sovepose

- Liggerunderlag/ Madrass

- Pute

- Tannbørste og tannkrem

- Pysj

- Uteklær ( Vi er ute en tur i løpet av lørdagskvelden)

Du trenger IKKE mobiltelefon. Behøver du å ringe  eller sende melding hjem kan du låne telefonen til en av voksenlederne.

Har du spørsmål eller lurer på noe?
Ta kontakt med menighetspedagog Hilde Mari Ski
Tlf. 32 23 68 67/941 77 878