Agentleir på Solsetra

Agentleir på Solsetra 8.-10.juni 2018

8. til 10.juni 2018 inviteres barn på 2. til 4.trinn til agentleir på Solsetra

En agentleir er som seg hør og bør en spennede leir med oppdrag for ivrige agenter. Det er 2 overnattinger og det blir masse lek, kanskje litt bading og mye moro med nye venner. Vi har også bibeltimer, misjonssamling, kiosk ...og Snusen som lusker rundt. En sladrehank og en luring som kan finne på mange rare sprell....

Vil du være med? Eller kjenner du noen dette kan passe for?

Da kan de melde seg på HER:

For at leiren skal bli et godt og trygt sted for alle å være, må vi vite om det er noe spesielt som må tas hensyn til og i forhold til ditt barn. Bruk kommentarfeltet i påmeldingsskjemaet, eller ta gjerne kontakt med Hilde Mari Ski på telefon 32 23 68 67 eller e-post: Hildemari.ski@neiker.no

Leiren er et samarbeid med 2 andre menigheter og NMS, og vi har et begrenset antall plasser. Om du ikke får bekreftelse på at ditt barn er påmeldt, send Hilde Mari en e-post. (se adressen over) Vi lager venteliste ved behov, og eventuelle restplasser fordeles mellom menighetene.

Mer informasjon om leiren vil de påmeldte få i løpet av mai.

Prisen vil være ca 750,- kr ( ikke fastsatt pr. 4.januar 2018)

Påmelingsfristen er 30 april, men her pleier det å være rift om plassene. Ikke vent for lenge!