Fasteaksjonen 2020

Støtt årets fasteaksjon - det er viktigere enn noen gang!

ÅRETS FASTEAKSJON HAR BLITT DIGITAL!
Verden er i krise, og under disse tilstandene er noe av det aller viktigste for å forhindre smitte rent vann og god hygiene. Dette er noe vi har mulighet til å opprettholde i Norge, men slik er det ikke i alle land. Hele 1 av 9 mennesker har ikke tilgang på rent vann i hverdagen. Kirkens Nødhjelp jobber for å endre dette, de arbeider hver dag for å skaffe rent vann til de som ikke har det. Kirkens Nødhjelp er allerede i gang med opplæring om coronaviruset og smitteforebygging i deres vann- og hygieneprosjekter i flere av de landene de er til stede i.

I fjor samlet Mjøndalen menighet inn 39 799 kr ved å gå med bøsser fra dør til dør. Totalt med Vpps og sms-gaver ble det samlet inn 53 059 kr. I år må vi tenke nytt og håper du vil støtte den digitale bøsseinnsamlingen. For 200kr vil du gi rent vann til en person for resten av dens liv. Nå er det viktigere enn noen gang å ta vare på hverandre globalt og lokalt.

Dette er måter du kan gi en gave:
– Via Mjøndalen menighet sin innsamlingsaksjon på Facebook
– Vipps: Send ditt bidrag til 2426
– SMS: Send kodeord VANN til 2426 (200 kr)
– Sett inn et beløp på gavekontoen til Kirkens Nødhjelp: 1594 228 7493. Merk gaven med «Fasteaksjonen». Alle gaver vil bli registrert på Mjøndalen menighet så lenge du har folkeregistrert bodstedadresse i Mjøndalen sokn. Mjøndalen menighet setter enorm stor pris på ditt bidrag! Vær med å redde liv, støtt årets fasteaksjon!